Inhoud Linking Lizards 4:

- Young Lizards versus Sinterklaas en zijn pieten

- Betaling met Payconiq in Korbeek-lo

- Wedstrijdverslagen

- Win-Win-Winkel Mamzel

- Via Lizards naar Liga A: Jodie Guilliams


Young Lizards versus Sinterklaas en zijn pieten

Onze jongsten zijn duidelijk ook weer braaf geweest. Tijdens de drukke periode van Sinterklaas en zijn pieten is hij toch onze 'Young Lizards' niet vergeten. Vluchtig was zijn optreden in de porthal van Lubbeek zodat onze brave Lizards wat zoets kregen.

Klik op volgende link: Sinterklaas Young Lizards

 

Betalen met je smartphone in sporthal Korbeek-Lo met 'Payconiq' voor je bestelling in de cafetaria

Tijden veranderen en de evolutie van de technologie staat niet stil. Het bestuur van Lizards Lubbeek Leuven is niet bij de pakken blijven zitten en is mee op de kar gesprongen van 'Payconiq'. Dit zal in de loop van de maand december volledig geïnstalleerd zijn in onze cafetaria in Korbeek-Lo. Payconiq is een app voor je smartphone waarmee je kunt betalen en die automatisch getrouwheidspunten spaart. Je betaalt:

* zonder cash geld

* zonder betaalkaart

* zonder de bankgegevens van de begunstigde

Hoe werkt Payconiq?

1) Je downloadt de Payconiq app en koppelt ze aan jou zichtrekening. Daarna kan je de app gebruiken in sporthal Korbeek-Lo en bij alle deelnemende handelaars die Payconiq aanvaarden.

2) Om voor de aankoop te betalen, open je de app, scan je daarna de QR-code of selecteer je 'Volleybalclub Lizards' in de lijst van handelaars.

3) Je vult het te betalen bedrag in, bevestig de betaling met je pincode en KLAAR !

 

Wedstrijdverslagen jeugd + senioren

Wekelijks proberen we enkele wedstrijdverslagen online te plaatsen. Ook jullie als ouders, grootouders, broers/zussen, nonkels/tantes,... kunnen hieraan meehelpen. Een wedstrijdverslagje moet niet lang zijn. Met 5 tot 10 zinnen heb je al heel wat gezegd. Ploegfoto's, actiefoto's, filmpjes, foto's van supporters,... ALLES is welkom ! Dit mogen jullie altijd doormailen naar volleylizards@gmail.com 

Hieronder enkele voorbeelden van afgelopen weken:

* Dames C op titelkoers: Dames C op titelkoers

* U11 meisjes tegen Feniks Haacht: U11 meisjes tegen Feniks Haacht

* U13 meisjes: U13 meisjes

 

Win-Win-Winkel bij MAMZEL en steun zo volleybalclub Lizards

Wijn kopen als kerstgeschenk en zo volleybalclub Lizards steunen bleek voor velen al een succesvolle combinatie te zijn. Wij vermoeden echter dat nog niet alle eindejaarsboodschappen gedaan zijn. Daarom lanceren wij iets nieuws: Wie nog op zoek ik naar leuke kerstcadeautjes en ze bestelt via de website van MAMZEL, steunt onze club !

Kennen jullie Mamzel al?

Op hun webshop en op Mamzelparty's aan huis kan je originele en eigenzinnig producten terug vinden. Steeds met een mooi verhaal achter. Mamzel bouwt nu aan een warm verkoopnet en biedt een hip alternatief of bijkomend inkomstenmodel voor lokale verenigingen. Wij van volleybalclub Lizards sluiten ons hier graag bij aan! Als warm verkooppunt bieden wij zo echt leuke producten aan en krijgen wij een deel van de behaalde opbrengst.

Hoe werkt het?

Wij verkregen als volleybalclub Lizards een unieke code voor de webshop: 'LIZARDS'. Koop jij iets op shop.mamzel.eu en finaliseer jij de aankoop met deze code, dan telt dit mee in het uiteindelijke totaal. Op dit totaal (exclusief BTW) krijgt de club 10% van de behaalde opbrengst. Die stort Mamzel door naar onze club. Hier geldt uiteraard: Hoe meer, hoe beter! Tam tam maken is de boodschap, verspreid de code zeker in julli omgeving want alle beetjes helpen. Elke webbestelling wordt aan huis of in een afhaalpunt geleverd. Zelf afhalen bij Mamzel in Lummen is natuurlijk ook mogelijk.

Wat te doen?

1) Surf naar shop.mamzel.eu

2) Shop met de unieke code LIZARDS

3) Steun onze club

 

Via Lizards naar Liga A: Jodie Guilliams:

Volleybalclub Lizards staat garant voor kwalitatieve opleidingen op maat vanelk individu. In onze rubriek 'Via Lizards naar Liga A' konden jullie al kennis maken met Jan Loosen en Jens Christiaens. Deze maand is het tijd voor een vrouwelijke variant. In december zetten we Jodie Guilliams in de kijker.

Jodie is met haar 21 jaar een rijzende ster in het damesvolleybal. Nadat ze bij Lizards is vertrokken richting de volleybalschool (1 jaar Liga B) is haar talent nog meer ontwikkeld. Ondertussen is Jodie al aan haar 4e seizoen in Liga A bezig. Ze was 3 jaar actief bij VC Oudegem en momenteel is Jodie aan de slag bij landskampioen Asterix Avo Beveren.

Afgelopen zomer maakte Jodie ook deel uit van de kern van de Yellow Tigers. Ze reisde de hele wereld rond voor deel te nemen aan de World Grand Prix en het Europees Kampioenschap om zich te meten met de absolute wereldsterren in het damesvolleybal.

Hoe ben jij bij Lizards terecht gekomen?

Tijdens de Vlaams-Brabantse selectie leerde ik een aantal Lizards kennen (Sanne Ausloos en Megan Jossart). Zij overtuigden mij om bij hun in de ploeg te komen spelen op 13 jarige leeftijd. Aangezien Lizards bekent staat voor hun goede jeugdwerking, heb ik hier geen seconde over getwijfeld.

Welk was jou mooiste Lizardsmoment?

Het mooiste Lizardsmoment was het winnen van de beker van Vlaams Brabant met de U17 meisjes. Bij Lizards werden er veel titels en bekers gewonnen door de jongens, maar zeldzaam door de meisjes. Onze groep was een hechte vriendinnengroep waardoor we voor elkaar elke bal wilden oprapen. Een onverwachte bekerwinst, maar daar hebben we hard van genoten.

Heb je 1 tip voor de huidige Lizards?

Hard werken en blijven doorzetten ook wanneer het moeilijk gaat! Niet te snel denken dat je al op je hoogtepunt bent, maar blijven doorzetten.

Bedankt Jodie en veel succes !