In de linking Lizard 2 komen volgende topics aan bod:

  • Nieuw seizoen afgetrapt tijdens startdag
  • Met een frisse wind richting 2020
  • Lizards challenges - Ook voor de jeugd
  • Lizards go #instagram
  • Poef - Payconiq maakt je leven makkelijker
  • Mmmm.. Het Lizevent is terug

Nieuw seizoen afgetrapt tijdens startdag

Ondertussen zijn zo ongeveer alle ploegen succesvol uit de startblokken geschoten voor wat hopelijk een fantastisch en succesvol 2018-2019 gaat worden. Het seizoen werd echter officieel op gang geschoten tijdens de Startdag op zaterdag 1 september. Tijdens de startdag konden alle leden de juiste kledij komen ophalen, en was er tijd om samen met de rest van de club iets te drinken. Maar er was meer dit jaar: diëtiste Ellen Devroe kwam een lezing geven over gezonde voeding in sport, Wim Frederickx kwam het digitale wedstrijdblad VolleySpike uitleggen en er waren wafels. Véél wafels – het gevolg van succesvol uitgevoerde challenges tijdens de Clubdag op Leuven Beach. Een fotoverslag van de Startdag vind je terug op onze Facebookpagina.

Met een frisse wind richting 2020

Ook veel nieuwigheden op de Startdag. De meest ingrijpende was ongetwijfeld de voorstelling van het Lizards2020-bestuur: stuk voor stuk geëngageerde, enthousiaste en gedreven Lizards die samen de handen in elkaar slaan om de Lizards nóg hogere toppen te doen scheren. Op termijn worden zij het nieuwe bestuur van de club, maar voorlopig lopen ze nog graag mee in de voetsporen van het huidige bestuur om zo alle knepen van het vak te leren. Om het Lizards2020-project verder uit te doeken te doen, werd er een speciale editie van de Linking Lizards gecreëerd, die je online kan raadplegen: Linking Lizards Extra. De vier sterke mannen achter de Lizards komen aan het woord over dit project en je ontdekt er ook welke rasechte Lizards zich in Lizards2020 engageren. Daarnaast is er ook nog ruimte voor een terugblik op Leuven Beachvolley en het Lizards Kamp en is er een handige kalender met Lizards-activiteiten opgenomen zodat je nu al weet welke dagen je in je agenda moet omcirkelen. Linking Lizards Extra lees je hier.

Linking Lizards Extra

Lizards Challenges: Ook de jeugd wordt uitgedaagd

Nog meer vernieuwingen bij het begin van het seizoen: nadat de Lizards Challenges vorig jaar een groot succes bleken bij de volwassenen, wordt hetzelfde concept dit jaar naar de jeugd doorgetrokken. In een vriendelijke competitie wordt de Lizards-jeugd voortaan elke maand uitgedaagd om een leuke, grappige of zelfs bizarre opdracht uit te voeren, elke maand in een ander thema. Met nog een kleine twee weken te gaan, begint de tijd al te dringen voor de welkom-challenge van september: beschrijf elke speler van je team met één woord dat haar of hem typeert. Benieuwd wat dat gaat geven!

Lizards go #Instagram

Ook extrasportief wil de club meegaan met z’n tijd. Vorig jaar werd er al gestart met een heuse metamorfose van onze Facebookpagina, maar daar stopt het niet. Voortaan kan je de Lizards namelijk ook vinden op Instagram! Verwacht je niet aan een goedkope kopie van alles wat je op Facebook tegenkomt. Nee, op Instagram kruip je echt in de huid van een Lizard met alleen leuke content van achter de schermen. Elke maand volgen we vier Lizards-ploegen en kom je te weten hoe het is om een lid van de warmste club van het land te zijn. Ga dus snel @LizardsVolley volgen en loop mee in het spoor van de Lizards!

Lizards voortaan op Instagram als @LizardsVolley

Poef! Payconiq maakt je het leven makkelijker

Het was een beetje traditie geworden de laatste jaren: in de cafetaria van Korbeek-Lo schreef je steenvast op wat je gedronken had en betaalde je pas een maand later. De Poef-meester telde zich achter de schermen suf om alles bij te kunnen houden, en elke Lizard viel wel eens achterover van wat de rekening uiteindelijk bleek te zijn.

Verwelkom Payconiq. Payconiq is een mobiele app waarmee je eenvoudig, veilig en snel bedragen kan overschrijven naar de cafetaria van de Lizards. Alles wat je moet doen is de QR-code scannen, nog even je pincode ingeven en poef!, je drank is betaald. Voortaan haal je dus best even je smartphone boven net voor je naar huis vertrekt, zodat je op het einde van de maand niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo kan onze Poef-meester zich meteen beginnen bezighouden met écht belangrijke dingen, zoals het tellen van het aantal bekers die de Lizards dit jaar mee naar huis brengen. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om je drank met cash te betalen.

Ohja, nu we het toch over geld hebben: je kent Trooper ondertussen wel al, hè? Het online platform dat een percentage van jouw online aankopen aan de Lizards schenkt. Alles wat je moet doen is naar www.trooper.be/lizards surfen, jouw favoriete webshop uitkiezen, een aankoop plaatsen, en poef!, je steunde de Lizards!

Mmm... Het Lizevent is terug!

Oktober is nooit helemaal af zonder een lekkere vol-au-vent, een stevige portie stoofvlees of een heerlijke veggieburger. En daarom is het jaarlijkse eetfestijn van de Lizards, het Lizevent, ook dit jaar terug! Op 13 oktober wordt zaal Infrax (Diestsesteenweg 126, Lubbeek) voor de gelegenheid omgetoverd tot een pop-up restaurant waar je met vrienden, familie, ploeggenoten, (ex-)dates of collega’s kan komen eten. Van een drankje genieten kan in onze nieuwe loungebar. Maar er is ook aan de jeugd gedacht: in een unieke Lizards Kamp-corner worden herinneringen aan hun belevenissen in Balen naar boven gehaald en er is de hele avond animatie voorzien.

Genoeg redenen gekregen om je in te schrijven? Rep je naar bit.ly/Lizevent2018! Mensen die voor 6 oktober reserveren, krijgen een fikse korting. Lizards-leden kunnen bovendien € 10 van hun inschrijvingsgeld recupereren op het Lizevent.

Meer info over het Lizevent vind je op www.lizards.be/lizevent.

Lizevent 2018