Vandaag werden we weer met grote middelen uit ons bed gesleurd. Bij het ontbijt werd aangekondigd dat iedereen ging trainen, de jongsten trainden op de kampplaats en de rest ging naar 1 van de 2 sportzalen.
Na een goede  training keerden we terug en samen speelden we de overheerlijke tomatensoep met balletjes naar binnen, de groentjes mogen we natuurlijk ook niet vergeten!


De allerjongsten gingen daarna naar de kleine sporthal om daar nog eens met volle goesting te gaan trainen. Het merendeel van de ouderen ging trainen in de grote sportzaal. De rest bleef op de kampplaats en liet de spiertjes rusten. Na een nogal vermoeiende dag aten we de fantastische kip met patatjes en appelmoes van Dirk, en natuurlijk waren de groentjes ook weer van de partij.


In de avond speelden we met heel de bende “De Pisquiz”. Iedereen werd in groepjes verdeeld om dan te strijden tegen de andere groepjes. Hoe slechter je speelde des te groter de kans dat je veel water moest drinken. Wanneer de kleinsten al waren gaan slapen speelden de oudsten “De Mol”.
Daarna was het bedjestijd voor iedereen.