Gisteren was het heel leuk! Toen we training hadden leerden we terug kennismaken met een volleybalJ. Daarna douchen en terug op de fiets naar de kampplaats. In de namiddag-avond hebben we een super tof bosspel gespeeld. We werden helemaal vuil, wat iedereen heel leuk vond. Het boomstamwerpen was enorm grappig, maar natuurlijk wel zwaar.

Bij het parcour hebben we ons dood gelachen, want iedereen moest geblinddoekt een parcour afleggen. Het spreekt voor zich dat hierbij zeer toffe taferelen te zien waren. Het blaasspel was misschien wel het moeilijkste, we moesten een pingpongballetje op de grond leggen en door obstakels blazen. De kom met bloem was veruit het leukste spel omdat we precies na het spel een masker van gips aan hadden. Maar dat was allemaal om grondstoffen te kopen die men later nodig had voor het spel te winnen.

Natuurlijk was er ook een prijs, de winnende groep mocht een halfuurtje langer opblijven. Het meter- en peterspel was dit jaar op een toffe manier georganiseerd. We moesten opdrachten doen met je “gezinnetje” en hoe hoger je stond in het eindresultaat na de opdracht hoe meer punten je kreeg. Wie na alle opdrachten het meeste punten had, die won. Super spel!