“1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen” is de eerste zin op de website van de actie Rode Neuzen Dag. 

Bij Lizards Learn2Move, een project voor kinderen tussen 2,5 en 6 jaar van onze sportclub die grotendeels rond jeugdwerking draait, komt dit hard aan. Daarom hebben we besloten dat we deel willen uitmaken van deze actie en op onze manier een steentje, of in dit geval een Rood Neusje, willen bijdragen.

Op zondag 22 november zullen we als team een Rode Neus opzetten en een leuk bewegingsparcours opstellen rond het thema “Je bent een Reus met je grote Rode Neus”. Ouders, kinderen en bezoekers krijgen de mogelijkheid om ter plaatse een Rode Neus te kopen.

Even praktisch: onze Learn2Move opent de deuren tussen 10u en 12u in de Sport'O'droom op de Kerkomsesteenweg 49 te Boutersem. Het bewegingsparcours staat ter beschikking voor kinderen tussen 2,5 en 6 jaar, waar de kindjes zich, samen met hun ouders, een Reus met een Rode Neus kunnen voelen.

Kom samen met ons een Rode Neus opzetten om op speelse wijze kinderen en jongeren met psychische problemen een hart onder de riem te steken. Het Learn2Move team zal je met open armen én Rode Neuzen ontvangen. 

Op zoek naar meer informatie? 

Surf naar http://rodeneuzendag.be/ en https://www.facebook.com/lizardslearn2move/