Het volgendeverslag kregen wij van Dries doorgestuurd:

Dag 3 begon met een vroeg ontbijt om 7u15 want de eerste wedstrijd was al om 9u30. Tegen Pasian Di Prato moesten we onze ontgoocheling wegspelen van dag 2. deze tegenstander was geen hoogstaande ploeg, maar de vermoeidheid en de ontgoocheling was te groot voor een goede prestatie neer te zetten. Op basis van het enthousiasme en het collectieve behaalden we een 3-1 zege. Het was duidelijk dat de nederlaag tegen de Kroaten hun sporen had nagelaten bij de groep. 

In de middag was  er onze laatste wedstrijd van het tornooi voor plaats 9-11. Hier was de tegenstander verrassend Team Venezia en niet de nationale lichting van Hongarije. Venezia won de wedstrijd met 3-2.

De laatste prestatie van het tornooi en de jongens pitsten er allemaal samen nog een laatste keer alles uit. Venezia een stevig team onder aanvoering van een goede linkshandige receptie-hoek werd tactisch volledig lam gelegd en Lizards ging met de 3-0 overwinning richting 9e plaats !

s' Avonds stond er nog een 'playersparty' waar de spelers zich op konden uitleven met de andere teams (jongens/meisjes). Om 24u00 werd deze aangelegenheid afgesloten en gingen de jongens moe maar voldaan richting bed in het mooie hotel 'Due Leoni'.