Beste ouders, Beste leden,

Dit seizoen is het niet bij te houden over hoeveel 'last-minute' wedstrijdwijzigingen er gebeuren.
Vele wijzigingen komen op vraag van de tegenstander, maar enkele zijn ook wenselijk vanuit ons standpunt (te weinig spelers, gekwetsten, afwezigen,...).

Ik merk op dat er geregeld frustraties zijn aangaande deze 'last-minute' wijzigingen.
Dit is zeer begrijpelijk omdat een gezin meestal een planning opmaakt voor het weekend en deze dan gedeeltelijk in het water ziet vallen.

Toch zou ik al deze wijzigingen even willen toelichten:

"Wij proberen altijd een wijziging toe te staan om een forfait voor 1 van beide ploegen te vermijden. Aan een forfait heeft geen van beide ploegen een voordeel, daar wordt enkel Volley Vlaanderen beter van door het incasseren van onnodige boetes.
De 'last-minute' wijzigingen die soms gebeuren zijn voor het vermijden van forfaits van de tegenstanders, zodat onze ploegen in het weekend steeds kunnen laten zien wat ze een hele trainingsweek ingeoefend hebben."

Voor de club zijn deze wijzigingen ook geen pretje.
Dit vraagt van ons ook veel flexibiliteit aangaande de planning van zalen, werklijsten, communicatie bond,... . Over het algemeen is dit voor ons 4 dubbel werk.

Toch willen wij meegeven dat al dit extra werk met zeer veel plezier gedaan wordt zodat al onze spelers maximaal aan wedstrijdervaring toekomen.

Groeten,
Dries Hoeyberghs