Beste Lizard,


Het seizoen 2019 - 2020 heeft een schitterende start gekend dankzij het jeugdkamp, Lizolympos.
Aan de verhalen van de kinderen te horen, hebben zij zich alweer rot geamuseerd.
Ondertussen zijn ook de volwassenploegen aan de voorbereidingen begonnen in sporthal Korbeek-Lo.

Het officiële startschot van het seizoen zal gegeven worden volgende week zondag 08/09/2019 op onze startdag. Hier worden ook de eerste competitiewedstrijden van de jeugd gespeeld.

Ook de bewegingsschool, onder leiding van Lizzie, zal van de partij (9u30 - 10u30) zijn voor de allerkleinsten. Spelen, lopen, klimmen, klauteren en zoveel meer op een leuk en speels parcours.Een motorische uitdaging voor jonge toekomstige Lizards, Vriendjes, vriendinnetjes, niet-Lizards, alle jongeren tussen 2,5 jaar en 6 jaar zijn van harte welkom op deze gratis demonstratiesessie !

Er zal ook de mogelijkheid zijn om Lizardskledij te passen, te bestellen en te betalen.Het kledijteam zal jullie helpen om bestellingen op te nemen en uitleg te geven.De spelertjes die nog wedstrijdkledij moeten ontvangen of inleveren kunnen dit ook volgende week zondag tijdens de startdag.
Tijdens de startdag kan er natuurlijk ook gezellig bijgeklets worden over de zomer. De cafetaria zal geopend zijn, alsook zullen er hot-dogs te koop zijn om de maag te vullen.
Dit seizoen hebben onze jeugdploegen ook een meter en/of peter toegewezen gekregen van onze Heren A en Dames A. Zij zullen ook aanwezig zijn om mee op de foto te gaan met het team en kennis te maken met hun jeugdploegje. Leuk initiatief om de kruisbestuiving onder de ploegen nog eens aan te wakkeren.


Hieronder het volledige sportieve programma in Lubbeek:

09u30: ALLE U11 spelers (jongens en meisjes) - Training
09u30: U13 Meisjes A - Machelen
11u30: U15 Jongens B - Volanzo Landen
11u30: U17 Meisjes A - Govok Gooik
13u15: Woordje van de voorzitter + clubfoto -> Hopelijk staan alle Lizards op deze foto !
14u00: U17 Jongens A - Kruikenburg Ternat
14u00: U13 Meisjes B - Solvelders Tielt-Winge
16u00: U15 Meisjes A - BDO Haasrode Leuven B
16u00: U15 Jongens A - Kruikenburg Ternat

Ondertussen zullen ook onze Heren C aantreden in Korbeek-Lo om 9u30/10u30 tegen Davoc Lot. In de namiddag zullen ook onze Dames B een oefenwedstrijd spelen in Korbeek-Lo.


Tot zondag.
Lizards2020 Bestuur